Voor eigenzinnige doeners

Concepten &

Vormgeving

Zichtbaar zijn vanuit verbinding met jezelf en anderen. Maak jouw publiek enthousiast over jouw vette ideeën. Laat jezelf zien zoals je bent en verkoop je producten op jouw eigen manier!

Jouw ideeën realiseren

Je bent gaan ondernemen, omdat je niet binnen de kaders van een werknemer past. Mensen die boven je willen te staan krijg je kriebels van en jouw manier van denken wordt niet altijd begrepen.

Wat jij belangrijk vindt is dat je werk doet wat jij leuk vindt, waar je écht gelukkig van wordt en waarmee  je anderen op een eerlijke manier kunt helpen.

Je hebt allemaal toffe ideeën, maar vind het moeilijk om deze uit te voeren. Dingen doen en oplossingen bedenken voor een ander vind je zo makkelijk als wat. Maar als het gaat om jezelf komen er een zooi onzekerheden en belemmerende gedachten je hoofd binnen rennen. 

Vervolgens gebeurt er niets en blijven jouw mooi ideeën liggen. Zonde. Want je kan er juist mee zichtbaar worden, jouw product of dienst verkopen en verbinding maken.

 Geen probleem! Als conceptontwikkelaar, vormgever en authenticiteit strijder help ik jou met het realiseren van jouw ideeën. Zodat jij kan doen wat je écht wilt en zichtbaar bent zoals jij daadwerkelijk bent.

 

Wat ik jou sowieso

kan beloven!

Eigenwaarde

Je wordt in je waarden gelaten. Voor mij is iedereen gelijk. Je mag zijn wie je bent en je wordt met respect behandeld. Zodat jij de waarde van jezelf voelt.

Luisterend oor

Er wordt naar jouw verhaal geluisterd. Want jouw verhaal is belangrijk. Ook jouw verhaal mag gehoord worden en daar wordt hier ruimte voor gemaakt.

Verbinding

Je leert wat jouw positieve eigenschappen zijn. Hoe deze te gebruiken en in te zetten, om verbinding te maken met jezelf en anderen.

Enthousiasme

Enthousiasme is nodig om actie te ondernemen. Het geeft super positieve energie. 100% garantie dat jij deze ook gaat ervaren en voelen.

Zichtbaarheid

Jouw ideeën en verhalen worden visueel en conceptueel gemaakt, zowel zakelijk als privé. Waardoor je gezien wordt en met trots kan staan voor wat jij wilt.

Plan van aanpak

Van een beetje structuur gaat niemand dood. Om echt die motivatie te gaan voelen heb je een plan nodig. Dit plan helpt jou om actie te ondernemen.

Tijd om gezien te worden!

You Can Do Deze Brainstorm

Zit je vast met een keuze die je wilt maken? Krijg de motivatie om eindelijke te gaan doen wat je écht wilt. Zet onzekerheden, twijfels en belemmerende gedachten aan de kant en zorg dat ook jij gezien wordt. Wees trots op wat je kan, verlangt en gaat bereiken. Niets is te gek, alles is mogelijk.

Van ideeën naar concept

Jouw beste ideeën gebundeld in een ijzersterk concept. Ik leer je hoe je zelfverzekerd een concept maakt met een duidelijk verhaal, gericht op jouw publiek, vanuit het juiste gevoel. Zodat jij met trots jouw idee kan promoten en anderen op een eerlijke manier kunt helpen.

Ondersteundende vormgeving

Je weet ondertussen wat je wilt, wie je bent als ondernemer en waar je voor straat. Het enige wat je nodig hebt is vormgeving om jouw ideeën te promoten of ondersteunen. Dat geknutsel is Canva is NIET echt jouw ding. Die tijd kan je beter gebruiken voor wat je WEL leuk vindt en graag doet.

"Waarom makkelijk doen, als het moeilijk kan!"

Er is niets mis met een beetje uitdaging. Juist van de uitdaging aangaan leer je het meest.

Ben je klaar voor het ervaren van:

Samen met mijn liefde voor persoonlijke ontwikkeling en 11 jaar ervaring als conceptontwikkelaar en vormgever help ik eigenzinnige doeners met:

  • Meer zelfverzekerdheid en lef ervaren
  • Een duidelijk verhaal kunnen vertellen
  • Weten wat de volgende stap is en actie ondernemen
  • Authenitiek gezien worden

Daarnaast voor ondernemers:

  • Makkelijker de boodschap overbrengen aan ideale klant
  • Geweldige promotie en vormgeving
  • Onderscheidend en origineel zijn
  • Beter producten en/of diensten verkopen
  • Een bak vol energie

Divi Events

Contact Us

(255) 352-6258

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 94220
Copyright © 2023 Divi. All Rights Reserved.

Winkel