Visuele ondersteuning voor jouw ideeën!

Heb je de branding en het concept van je idee al duidelijk? Weetje al precies hoe je jouw marketing wilt gaan voeren. Maar heb je totaal geen zin in dat gekloot in Canva. Of wil je dat jouw visuele branding op een professionele manier wordt verwerkt?

Met LOSSE VISUELE PRODUCTEN maken we jouw branding en idee visueel aantrekkelijk en compleet. Je kiest zelf welke producten je wilt laten maken in Canva, zodat jij ze makkelijk kan bewerken en gebruiken.

veel tijd & energie

Je zit voor je computer en hebt een tijdje geleden een branding traject gedaan. Hieruit zijn een prachtig logo en huisstijl ontstaan. Je hebt een style guide gekregen met uitleg en informatie en nu moet je het zelf doen. Je opent Canva zet de onderdelen erin en probeert iets te knutselen.

Maar jeetje dat is nog niet zo makkelijk, want hoe past alle tekst erin? En welke afbeeldingen kan je gebruiken? Welke kleuren passen wel of niet bij elkaar? Als je om advies vraagt hebben mensen het over ademruimte en meer visuele illustraties.

Weet jij veel wat dat betekent!

Je hebt wel eens in Word of PowerPoint een document gemaakt, maar dit is toch andere koek. Het kost je veel te veel tijd en energie om die producten te maken. Dat kan je beter in iets anders steken, namelijk in hetgeen waar jij goed in bent en echt leuk vindt.

Niet alleen als conceptontwikkelaar, maar ook als vormgever help ik jou bij het vinden en uitvoeren van de tofste producten die jouw ideeën visuele ondersteuning geven. Vormgegeven in Canva, zodat je niet meer hoeft te knutselen en ze makkelijk tekstueel kan aanpassen

Wat zijn visuele producten?

Dit zijn alle vormgegeven producten die jij gebruikt om jouw publiek te benaderen. Van flyers tot Instagram posts.
van gevelbelettering tot relatiegeschenken. Hier zijn een aantal producten die regelmatig worden gebruikt.

Wat is een concept

Het leuke aan het hebben van een eigen onderneming is dat je zelf kan bepalen welke producten je kiest. Dit betekent dat het ook producten kunnen zijn die nog niet worden gebruikt. Producten die zo goed bij jou en jouw onderneming passen dat ze het idee kunnen versterken. Naast het ontwerpen van visuele producten help ik je ook bij het bestellen van drukwerk of contact met leveranciers. Zo hoef jij je daar geen druk meer over te maken.

Visuele producten
die voor gingen

Bekijk hier voorgaande producten die succesvol gerealiseerd zijn.

“Je kan het zo gek niet verzinnen, alles is mogelijk!
Als het maar bij jou past en bij wat jij wilt.

Jouw persoonlijke vormgever

Een branding hebben is 1, maar het vanuit die branding vormgeven is een ander verhaal.

Mocht je nog geen persoonlijke vormgever hebben? Geen probleem, ik help je graag.

Let wel op! Op een branding staat een auteursrecht. Vraag dus altijd bij degene die de branding heeft gemaakt of een andere vormgever het mag gebruiken om jou visueel te ondersteunen.

Heb je nog geen branding, maar wil je wel ondersteuning bij het maken van bijvoorbeeld een social media template, e-book of flyer? Plan dan vooral een Matchcall in mijn agenda.

Dan kijken we samen hoe we jouw visuele producten aantrekkelijker kunnen maken.

Jouw losse visuele producten realiseren!

Je wilt dat jouw producten zo goed mogelijk visueel vertaald wordt, zodat mensen gelijk zien en voelen wie je bent, waar je voor staat en wat jouw doel is met je onderneming. Dit is hoe we te werk gaan!

1.

Via een kennismakingsgesprek kijken we naar wat je vraag is, welke producten je wilt realiseren, hoe we jouw branding kunnen gebruiken en wat we kunnen doen om het nog aantrekkelijker te maken.

2.

Omdat iedereen andere producten kiest ontvang je van mij een offerte. Zo weet je wat het gaat kosten en of je bereid bent om deze stap te nemen. De offerte is gebaseerd op wat we in het videogesprek hebben besproken.

3.

Bij akkoord ontvang je een vragenlijst.Vanuit deze vragen kan ik zien hoeveel je weet overjezelf en je onderneming. Dit heb ik nodig om te kunnen vertalen wie je bent, waar je voor staat en wat het doel van jouw onderneming is.

4.

Aan de hand van jouw antwoorden begin ik met het vormgeven van jouw gekozen visuele producten. Dit is inclusief correctierondes. Je krijgt toegang tot de pagina in Canva om het ontwerp te controleren

5.

Als de producten akkoord zijn ontvang je deze in verschillende bestandsformaten. Daarnaast ontvang je een brochure met uitleg over de verschillende bestanden en hoe ze te gebruiken. Lees deze goed door.

6.

Heb je na die levering van de producten nog vragen dan kan dat. Als nazorg mag je binnen een maand 3 keer gebruik maken van de HELP-service. Dit is een 30 min videogesprek waar ik met je meekijk in Canva en je help waar nodig.

Een visuele investering

Bij Losse Visuele Producten ontvang je een offerte. Daarom adviseer ik je om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Zo kunnen we zien of deze investering bij je past.

Vanaf 295 euro

Joëline begrijpt het. Ik denk dat ik hiermee de spijker op z’n kop sla als iemand vraagt: wat krijg je als je met Joëline samenwerkt? Ze voelt feilloos aan wat ik wil, wat ik voor ogen heb. En wat ik niet in woorden kan uitdrukken, vangt zij in beelden. Omdat ze zo goed aanvoelt wat je bedoelt. En nee, dat gaat niet 1, 2 3. Daarvoor stelt ze veel vragen en wil ze veel van je weten. En dat is terecht. Maar als ze dan losgaat, is het schot in de roos. Nog nooit iemand ontmoet die zo treffend woorden in beelden en een concept kan vangen.

Joëline is een goede communicatiepartner. Ze heeft een sterk gevoel voor vormgeving en doet meer dan gevraagd. Zeer zeker aan te raden!

Byron

Beter voor jezelf en de wereld

Mijn missie is eigenzinnige ondernemers aan te moedigen om te doen wat zij willen en hun ideeën duidelijk en uitvoerbaar te maken. Zodat ze anderen beter kunnen helpen en bereiken.

Want doen wat jij wilt betekent dat je goed voor jezelf kan zorgen. En wat je voor jezelf kan, kan je uiteindelijk ook voor een ander. Hoe mooi is het om een ander te kunnen geven wat jij jezelf kan geven! Zo maken we de wereld een stukje mooier.

Om niet alleen beter voor jezelf maar ook voor de wereld te zorgen, laat ik voor elk Los Visueel Product een boom planten bij Trees For All. Een erkende organisatie die in Nederland en het buitenland meer bos wil realiseren. Daarnaast zoek ik de meest duurzame drukkerijen en leveranciers voor je uit om mee samen te werken.

Vind je het een beetje spannend en wil je eerst kennismaken?
Plan dan hier een matchcall in mijn agenda.