MINDFUL MONDAY | INTRODUCTIE

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.9.4″ text_font_size=”16px” text_line_height=”1.7em” header_2_text_color=”#CBAA81″ header_2_line_height=”1em” background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ width_last_edited=”on|phone” sticky_enabled=”0″ width_tablet=”100%”]

wist je dat met niet-denken het niet naar je toe komt?

 

Ik kom niet tot een concreet plan
Het lukt me niet om een planning te maken
Klanten vinden mij niet
Mijn content is niet goed genoeg

Gedachten waar elke ondernemer wel eens mee zin. Ik wil jou graag helpen met het relativeren van deze gedachten.

Elke maandag stel ik jou een aantal vragen om die week op te schrijven en te beantwoorden. Door het op te schrijven zorg je ervoor dat jouw hoofd meer ruimte krijgt voor de juiste doelen.

De vragen worden verdeeld in 4 onderdelen

Waar sta je nu?
Het is heel belangrijk om terug te keren naar het NU. Zeker als je het gevoel hebt dat je door alle gedachten in je hoofd begint te zweven. Hoppa eerst even terug met beide benen op de grond.

Back to basic
Terug naar de essentie. Als je iets wilt ondernemen is het belangrijk om te kijken waar het allemaal is begonnen. Wie ben jij en waarom ben jij zoals je bent?

Mogelijkheden
Om productief te worden is het goed om te kijken naar wat mogelijk is in plaats van wat niet mogelijk is. Hierbij ga je terug naar wat jij wilt en hoe je dat wilt bereiken.

Het plan
Hier ga jij je plan concreet maken. Als je het plan voor je ziet weet je ook wat je ermee kan en wil doen. Tijd voor actie!

Als je later begint met de vragen volgen, geen probleem. Per blog laat ik de vragen zien die al zijn geweest. Zo kan je altijd het hele proces volgen.

Veel plezier met het vinden van jouw doelen!

Tot maandag!

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.