Zelfverzekerd doen wat je écht wilt!

Loop je vast bij het maken van keuzes? Ben je het zat om te luisteren naar dat innerlijke stemmetje die jou tegenhoudt te doen wat jij wilt? Wil je onderzoeken hoe je trots kan zijn op wie je bent, wat je kan en wat je verlangt? En dat vanuit jouw eigen waarden? Zodat je gaat bereiken wat je echt wilt?

Tijdens de INTENSIEVE DEEPDIVE DAG leer ik je in 3 stappen op te komen voor wat jij wilt en verlangt te bereiken als ondernemer.

Wat wil jij?

Gaat dit idee wel lukken? Kan ik dit idee wel uitvoeren? Zitten mensen wel op mijn idee te wachten? 3 vragen die onbewust naar boven komen op het moment dat we een keuze willen maken bij het realiseren van ideeën binnen je onderneming.

Van jongs af aan horen we wat andere van ons willen. Onze ouders, omdat ze ons veilig willen houden en klaar willen stomen voor de grote wereld. Vrienden, omdat ze een bepaald verwachting hebben. Leraren, omdat ze ons iets willen leren.

Als je niet genoeg ruimte krijgt/neemt om jezelf te laten horen kan dit zorgen voor bepaalde onzekerheden. Je voelt je snel schuldig, hebt het gevoel dat je op je tenen moet lopen om iedereen tevreden te houden en hebt de neiging regelmatig om bevestiging te vragen.

De belangrijkste vraag die ik mensen stel is: Wat wil jij?
Ja, zelfs als het gaat om het kiezen van een outfit!

Het zou toch heerlijk zijn dat je zelf keuzes kan maken waar je megatrots op bent en er ook nog eens succes mee behaald!

De formule

Om erachter te komen wat jij wilt werk ik met deze formule:

Wat is een concept

Eigenschappen:

We weten allemaal dat we bepaalde eigenschappen hebben. Maar we hebben ook positieve eigenschappen die we automatisch inzetten als we anderen motiveren, inspireren en stimuleren. Dit zijn dus eigenschappen waar we nauwelijks moeite voor hoeven te doen. We hebben ze altijd al gehad en kunnen ze dus makkelijk inzetten om bewust verbinding te maken met anderen.

Expertise:

Door de jaren heen hebben we heel wat expertise opgedaan. Door te leren op school, werkervaring en mensenkennis. Toch hebben we ook nog “expertise van nature”. Dit zijn dingen waar we altijd goed in zijn geweest en niet perse hebben geleerd. Ik geloof dat dit de meest krachtige expertise is die we gebruiken in ons leven. Het zijn skills waar we van nature goed in zijn. Door deze skills beter te maken, worden we experts binnen onze onderneming.

Ambitie:

Als ondernemers hebben we een hoop ambities. Ambitie betekent letterlijk “iets tot stand willen brengen”. We zijn gedreven om iets te bereiken. Belangrijke vragen hierbij zijn: Waarom wil ik dat? Hoe ga ik het bereiken? en Wat heb ik daarvoor nodig? Als je dit duidelijk hebt weet je concreet wat je van jezelf verwacht. Wat er voor zorgt dat je het kan realiseren.

“Mensen zijn vaak verbaasd als ik vraag wat zij willen. Alsof ze nooit verwacht hadden dat dit ook een mogelijkheid kon zijn. Het resultaat: Een trots en tevreden persoon met meer zelfvertrouwen!”

Authenticiteit strijder

Als authenticiteit strijder help ik jou je eigenwaarden binnen je onderneming te vinden. Er zit vaak meer in je dan je denkt. En dat mag gezien worden! Door tot de kern te komen merk je dat privé en zakelijk je veel beter in je vel zit, je geen bevestiging meer nodig hebt om te doen wat jij wilt en je met trots en plezier je doelen behaald.

Whoohooo wat wil je nog meer?

Een deepdive in jezelf
als ondernemer

Jij bent er aan toe om jouw ideeën op een hoop te gooien en te onderzoeken wat jij wilt, zodat marketing leuker, makkelijker en zelfs op een positieve manier uitdagend voor je wordt. Ik ben benieuwd wat jij jou past.

1.

Minimaal een week van tevoren plannen we een videogesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zo weet ik ook gelijk waar we de aandacht op gaan focussen.

2.

Om erachter te komen wat jouw positieve eigenschappen zijn waarmee jij anderen motiveert, inspireert en stimuleert ontvang je een mail met een link. Via deze link ga je naar een test die hiervoor geschikt is. Meer uitleg ontvang je in de mail.

3.

Vervolgens plannen we een afspraak voor de ID Dag zelf. Meestal is dit op een centraal punt voor ons beide. Aangezien ik uit Zeeland moet komen. Natuurlijk zoeken we een gezellig tentje uit met een goed kaart. Want lekker eten is belangrijk!

4.

Vellen papier, stiften, pennen, post-it’s alles smijten we op tafel, want het is tijd voor de Deepdive. En diep dat we gaan. Let op, dit is geen kattenpis en kost best wat energie. Zorg dus dat je goed uitgerust bent en goed hebt gegeten en gedronken van tevoren.

5.

Laat na afloop alles wat we hebben gedaan ongeveer een week bezinken. Ondertussen maak ik een uitwerking van deze dag in een mooi vormgeven document. Een dag vol nieuwe inzichten, openbaringen en een plan van aanpak

6.

Als nazorg plannen we een maand na de ID Dag een evaluatie videogesprek. Tijdens dit gesprek kijken we hoe het is gegaan, hoe je het proces hebt ervaren, wat misschien nog aangepast kan worden, waar je eventueel nog hulp bij nodig hebt en vieren we de successen!

Een investering in jezelf en je onderneming

Deze Intensieve Deepdive VIP Dag kost je:

565 euro

Joëline heeft me geholpen met het in kaart brengen van wie ik ben en welke doelgroep ik wil aanspreken met mijn bedrijf tijdens een brainstorm. Al deze punten heeft ze voor mij uitgewerkt tot een helder actieplan waar ik gelijk mee aan de slag kon. Als (creatief) ondernemer is het heel fijn als iemand zoals Joëline met je meekijkt, meedenkt, de juiste vragen weet te stellen en bloedeerlijk is. Een fijne deskundige blik in je bedrijf.”

ELEONORA

Joëline begrijpt het. Ik denk dat ik hiermee de spijker op z’n kop sla als iemand vraagt: wat krijg je als je met Joëline samenwerkt? Ze voelt feilloos aan wat ik wil, wat ik voor ogen heb. En wat ik niet in woorden kan uitdrukken, vangt zij in beelden. Omdat ze zo goed aanvoelt wat je bedoelt. En nee, dat gaat niet 1, 2 e. Daarvoor stelt ze veel vragen en wil ze veel van je weten. En dat is terecht. Maar als ze dan losgaat, is het schot in de roos.

Nog nooit iemand ontmoet die zo treffend woorden in beelden en een concept kan vangen.

Beter voor jezelf
en de wereld!

Mijn missie is eigenzinnige ondernemers aan te moedigen om te doen wat zij willen en hun ideeën duidelijk en uitvoerbaar te maken. Zodat ze anderen beter kunnen helpen en bereiken.

Want doen wat jij wilt betekend dat je goed voor jezelf kan zorgen. En wat je voor jezelf kan, kan je uiteindelijk ook voor een ander. Hoe mooi is het om een ander te kunnen geven wat jij jezelf kan geven! Zo maken we de wereld een stukje mooier.

Om niet alleen beter voor jezelf maar ook voor de wereld te zorgen, laat ik voor elke Intensieve Deepdive een boom planten bij Trees For All. Een erkende organisatie die in Nederland en het buitenland meer bos wil realiseren.

Vind je het een beetje spannend en wil je eerst kennismaken?
Plan dan hier een matchcall in mijn agenda.