OVER MIJ
Een spontane enthousiaste
creatieve Rotterdamse
meid uit Zierikzee

He hallo, ik ben Joëline. Als ik mijn naam vertel gaan de meeste mensen zingen. Jolene Jolene … Ik zing gewoon mee hoor, want ik vind Dolly Parton helemaal fantastisch en lekker vrolijk toch! Met 2 jonge dochters een vent die vaart, woon ik in het Zeeuwse Zierikzee. Aan de zijkant van onze drive-in hebben we een erker die uitkijkt op een grote boom. Vandaar dat ik de erker ‘onze boomhut’ noem. Heel mooi om uit te leggen aan de kids hoe de seizoenen van het jaar eruit zien.

Mijn ideale droomweek? Maandag wandelen in het bos en chillen in de tuin. Dinsdag tot donderdag skiën ergens op een berg in Oostenrijk. Vrijdag een stuk fietsen en ‘s avonds met vrienden op de stoep lekker eten. Zaterdag losgaan op een festival met keihard dansen, genieten van de mensen en het eten natuurlijk. Zondag brak in de zon op een terras een wit biertje drinken en lullen over niets bijzonders.   

Waarom ik bvisioned ben begonnen?

In 2012 ben ik afgestudeerd op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Na mijn studie kon ik als zzp’er werken bij een reclamebureau. Hier heb ik 2 á 3 jaar gewerkt. Daarnaast had ik ook klanten van mezelf. Door persoonlijke redenen ben ik gestopt bij het reclamebureau en verhuisd naar Hilversum.

De jaren daarna was ik weinig actief als zzp’er. Ik vond mijn partner en kregen kids. Had verschillende baantjes, maar ik geen idee waar mijn passie lag. Online onderzoek, een zakelijke persoonlijkheidsonderzoek en zelfs een authenticiteitstraining gedaan. Daar kwam naar voren dat ik voornamelijk goed ben in samen met mensen werken. Ik vind het fijn om met mensen mijn kennis te delen en daar dan samen weer van te kunnen groeien. Ik kwam erachter dat het niet mijn keuze was geweest om als zzp’er te gaan werken. Het werd me aangeboden en ik had de keuze gemaakt om daarop in te gaan. Het was niet echt ‘mijn’ bedrijf, tenminste zo voelde het.

De wereld van reclamebureaus trekt mij niet zo. Er staat voor mij een bepaalde druk op waar ik niet gelukkig van word. Ik dacht “dat kan anders” en startte bvisioned. Deze keer doe ik het voor mezelf, omdat ik mensen wil helpen op mijn manier. Met bvisioned werk ik echt samen met mijn klanten. We kijken samen naar wat goed is voor de ondernemer en wat aantrekkelijk is voor de klant. Het is een soort coachingstraject om te er achter te komen wie jij bent als ondernemer. Net een beetje anders.

ROTTERDAM

Ken je dat nie horen dan?

Ik heb geboren in Rotterdam, deel van mijn roots liggen Rotterdam, ik ben afgestudeerd in Rotterdam, mijn partner komt uit Rotterdam, onze oudste dochter is geboren in Rotterdam en ja ik hou gewoon van Rotterdam. Ik heb mezelf altijd als een Rotterdammer beschouwd, ook al heb ik op meer plekken in Nederland gewoond. Van Brielle naar Stellendam en van Zierikzee naar Hilversum. Rotjeknor blijft de bom. De drie jaar dat ik er heb gewoond waren dan ook fantastisch.

ZEELAND

Hosternokke, oemoemenoe?

En toch wonen we nu in Zeeland. Nadat ik zwanger raakte van onze tweede dochter, moesten we verhuizen. De huizenmarkt was idioot. Mensen boden duizenden euro’s over de vraagprijs en daarvoor kreeg je maar een klein stekkie. Dus verder zoeken. We zochten een ruimere woning, rustige omgeving  voor de kids en een hele hoop natuur naast de deur. Ja hoor, onze keuze was snel gemaakt. Mijn partner had jaren hier op het eiland gewoond en ik ruim 4 jaar. Het was dus niet zo dat we naar onbekend gebied gingen. Ik vind het heerlijk hiero, lekker rustig. Tien minuten fietsen en je zit al aan een soort van strand of bos. Prima.

Wil je mij iets vragen of iets met me delen?

Ik ben altijd geïntresseerd in samenwerkingen, samen kunnen we meer!

MIJN BLOG

Wat ik belangrijk vind en je graag wil meegeven