BAKKIE PLEUR

HÉ DAME, zowel
zakelijk als privé
je doelen behalen?

Rust om te focussen op de positieve dingen

Heb jij last van onzekerheden in je zakelijk en/of privé leven?

Dan wil ik je graag een BAKKIE PLEUR aanbieden! Ik help jou met het terug vinden van de structuur en het behalen van jouw doelen. Zodat jij kan genieten van jouw gezin, onderneming en vooral van jezelf.

TIJD VOOR EEN DEEPDIVE MET:

 • Eerlijke persoonlijke aandacht
 • Wetenschappelijk bewezen karaktersterkteprofiel
 • Lijst met doelen om in actie te komen
 • Uitgebreide planning, zodat jij je doelen kan behalen

Tijdens BAKKIE PLEUR stel ik jou de juiste vragen, laat je de mogelijkheden zien die ik zie en steun ik je bij de keuzes die je maakt.

IN 5 STAPPEN NAAR

 • Rust krijgen om te focussen op de positieve dingen in je leven of bedrijf
 • Volledige jezelf kunt zijn op elk moment van de dag
 • De kracht voelen om dingen aan te pakken die jou energie geven
 • Een concreet plan van aanpak om daadwerkelijk stappen te ondernemen
 • Je doelen behalen, zodat je zowel zakelijk als privé kan genieten

We gaan nou eenmaal lekker op structuur

Natuurlijk zijn altijd momenten in je leven dat je twijfelt aan of je het wel goed doet, wat een ander ervan vindt of dat je het überhaupt wel kan. 

Ik zeg dan “Ja, je kan alles. Of je het wilt is een tweede."

Misschien verlang je het wel, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen. 

Daarom zeg ik, “Begin bij jezelf!”

Door erachter te komen wie jij bent en jou kwaliteiten te zien voel je kracht. Kracht om uitdagingen aan te gaan en keihard voor jezelf te knokken en te zorgen. 

 • Zicht op jouw talenten
 • Plezier in je dagelijks leven
 • Moed en kracht om te doen wat jij wilt
 • Zelfverzekerdheid uitstralen
 • Eerlijkheid zijn tegen jezelf en anderen
 • Succesvol zijn in de dingen die je graag doet
 • Geloofwaardigheid creëren 

Met BAKKIE PLEUR laat ik je kennis maken met jouw 3 superrr powerrrs. Dit zijn de positieve karaktereigenschappen die invloed hebben op hoe je denkt, voelt en je gedraagt. Ze reflecteren wie je bent en geven een positief effect op anderen en jezelf.

Joëline10-3-90

"Jij ziet wie ik ben, niet wie je wilt dat ik ben"

Dit zei een dame na afloop van haar BAKKIE! En het klopt. Ik zou nooit iets opleggen waar jij je onzeker door voelt. BAKKIE PLEUR is er juist om die zekerheid te boosten. Wil jij weten hoe dat boosten ongeveer gaat?

Plan dan een MINI BAKKIE in!

MINI BAKKIE is een vrijblijvend gesprek. Ik kom naar jou of een locatie in de buurt toe, dus geen reiskosten voor jou. Tijdens dit gesprek kijken we naar waar je nu tegenaan loopt en maak ik een kleine samenvatting van het probleem.

JE KRIJGT: een uitgebreide analyse van jou | een unieke roadmap | lijst met concrete doelen | en een VERRASSING!!!

Kijkje nemen in mijn agenda

Ik hoop je te ontmoeten tijdens "BAKKIE PLEUR"!

21 APRIL

ROTTERDAM DUDOK

De dag starten aan de leestafel met een krant en een goede kop koffie, of de werkweek afsluiten met een ijskoud biertje: Dudok is voor iedereen! Een warme plek die mensen van alle rangen en standen samenbrengt.

28 APRIL

BERGEN OP ZOOM
INSPIRE COFFEE

Zoek je een werkplek of wil je in alle rust achter je laptop het internet op? Genieten van de lekkerste koffie, verse thee, milkshakes en verse vruchtensappen in het centrum van Bergen op Zoom.

12 MEI

DORDRECHT
HET MAGAZIJN

Een ideale plek om te ontmoeten, te werken of geïnspireerd te raken. Door alle verschillende activiteiten, die in Brandpunt samenkomen, ontstaat er een mengelmoes van creativiteit.

19 MEI

BREDA BRANDPUNT

Een ideale plek om te ontmoeten, te werken of geïnspireerd te raken. Door alle verschillende activiteiten, die in Brandpunt samenkomen, ontstaat er een mengelmoes van creativiteit.

Goede communicatiepartner, sterk gevoel voor vormgeving en doet meer dan gevraagd. Zeer zeker aan te raden!

BYRON

Joëline gaf een warme en enthousiaste indruk. Haar ‘recht door zee’ aanpak is belangrijk om te focussen en tot de kern te komen.

LIZZY

Tijdens de samenwerking merk je meteen dat al haar creatieve radartjes aan het werk gaan. Ze luistert goed, verdiept zich echt in het product en heeft een duidelijke mening.

KIRSTEN

Concept ontwikkelen

Wat je krijgt!

 • Een heerlijk bakkie pleur! Duh!
 • Een samenvatting van jouw 3 super eigenschappen, waarmee jij jouw klanten mee gaat overdonderen.
 • Een documentatie van jouw ideale klant, zodat je weet aan wie jij jouw producten en dienst en gaat verkopen.
 • Een overzicht van trendonderzoeken binnen jouw branche, zodat je weet op welke mogelijkheden jij kan inspelen.
 • Een overzichtelijke plan van actie, waardoor jij de komende 3 maanden zeker niet stil zit.
 • Dit ontvang je per mail in een mooi vormgegeven document na Bakkie Pleur!
 • En je maakt kans op een Bakkie Pleur Mok!

Even over mezelf lullen!

Hi, ik ben Joëline. Vormgever & conceptontwikkelaar. Ik geloof niet in de meerwaarde van een heel verhaal over wat voor diploma's ik heb behaald of hoe fantastisch ik wel niet ben.

WAAR DAN WEL IN!
Ik geloof in ondernemen - en leven - vanuit structuur, authenticiteit en optimisme. Ik ben een enthousiaste en tikkeltje rebelse creatieveling die vol zit met ideeën. Bij ieder vraagstuk begint mijn brein te werken tot de oplossing die bij jou past is bedacht. Ik heb jarenlang geloofd dat ik niet goed genoeg was in wat ik deed, wat ik kon en wie ik was. Maar ik ben er klaar mee! Ik ga mezelf niet meer verstoppen of anders voordoen dan ik ben en ik wil jou helpen om óók af te rekenen met dat gevoel en jezelf te laten zien.

Om jou te helpen kan ik nu een fantastisch e-book voor je gaan zitten ontwerpen of duizend podcasts op gaan zitten nemen. Ik kan een wekelijkse of maandelijkse mailing naar je toe sturen met tips & tricks. Of wat dacht je van een masterclass geven over het vinden van "de kern van de purpose van jouw why" in de hoop dat je dan misschien ooit klant wordt. Dat ga ik dus niet doen. Ik vind het onpersoonlijk, alles behalve authentiek en de verbinding mag wat mij betreft verder gaan dan het internet.

Ik ga liever echt de verbinding aan. Face to face. Zodat je weet wat je aan elkaar hebt en samen elkaar versterkt in het proces. Niet te veel sugarcoaten, een stok achter de deur en een liefdevolle schop onder je hol! Hoppatee, gaan met die banaan!

Concept ontwikkelen
Hart

DUS, WIL JIJ DIE LIEFDEVOLLE TRAP ONDER JE HOL?

Ben je er klaar mee om in die twijfel te blijven hangen of het wel werkt wat je doet? Is het tijd jezelf echt de kans te geven om onvermijdelijk zichtbaar te zijn en dat ook nog eens met een bak vol zelfvertrouwen? Dan is dat Bakkie voor jou!